vissen ... 

 

cfb8afd9-d408-4bf5-91e1-4cacc8a14882.JPG

Aram en Bert, de bezielers van de Bootvisvereniging, deel van de SWS, berichten als volgt …

"Beste sportvisser, 
Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website! Graag willen wij u interesseren voor deze gezellige en sportieve evenementen die normaliter zes keer per jaar plaatsvinden met de boot. Iedereen die in het bezit is van een boot is welkom, de wedstrijden zijn dus voor een groter publiek dan alleen onze eigen vereniging!  
Op de website is het wedstrijdreglement te vinden, waarbij normaliter het wedstrijdgebied de hele Oosterschelde beslaat. Na afloop vindt in een van de plaatselijke horecagelegenheden de prijsuitreiking plaats, waarbij er voor iedere deelnemende boot een prijs is en de winnaars in het zonnetje worden gezet.  
Om de prijsuitreiking heen worden enkele loterijen georganiseerd, waarbij leuke gadgets voor de watersport en met name het vissen kunnen worden gewonnen! In september vindt aansluitend op de viswedstrijd de jaarlijkse barbecue plaats en met de laatste wedstrijd in november volgt het snerteten op kosten van de vereniging. 
Voor een indruk van de vormgeving van de wedstrijden raden wij u aan de foto’s die gedeeld staan op onze website te bezien. Graag zien wij uw aanmelding voor de eerstvolgende viswedstrijd tegemoet zodat we er samen een mooie dag van kunnen maken.  
Namens het gehele SWS bestuur van harte aanbevolen!" 


Het visserslatijn wordt je niet verklapt, maar voor wat tips, tricks en een mooie stek kan je altijd bij Aram en Bert terecht ….