• W.vd Berge

Viswedstrijden

Beste leden,

Voor het aankomende najaar zijn de viswedstrijden inmiddels gepland. De informatie hierover is opgenomen in de bijlage. Het wedstrijdreglement wordt voor aanvang van de wedstrijd verstrekt.

Voor de wedstrijden en prijsuitreikingen geldt dat de corona regels in acht dienen te worden genomen. Uiteraard bent u er vrij in om niet bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn indien u dit niet verantwoord acht.

Het wedstrijdgebied zal vooralsnog vrij zijn (wel binnen de stormvloedkering) net als de afgelopen jaar.Wij zien uw aanmelding graag tegemoet, ook niet leden zijn overigens van harte uitgenodigd! Wij hopen op een goede opkomst en mooi weer.

Ook willen wij via deze weg onze sponsoren, welke zijn vermeld op de flyer, nogmaals bedanken. Zonder de sponsoren waren deze activiteiten niet mogelijk waren geweest!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,


49 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

SWS en de haven opnieuw in de pers

Donderdag jl. hadden we de pers op bezoek en vloeide het volgende uit de PZC pen ... https://www.pzc.nl/tholen/de-zon-schijnt-weer-in-de-jachthaven-van-stavenisse-het-fundament-voor-de-toekomst-ligt-e

Viswedstrijd

Goede middag leden Vergeet u niet op te geven voor de viswedstrijd van zaterdag a.s Misschien zal het weer ons wel verhinderden,maar dan weet het viswedstrijd bestuur op welk aantal ze kunnen rekenen!

Stremming keersluis Zierikzee

Van vrijdag 25 sept 10:00 t/m zondag 27 sept 13:00 zal de keersluis van ‘Zierikzee’ gestremd zijn! Gedurende deze periode geen in/uitvaart mogelijk! 26 sept bij 80cm + NAP komt er 1 extra opening!

©2020 Sportvissers & Watersportvereniging Stavenisse

Je bent akkoord met onze Cookieverklaring en Privacybeleid.

Schermafbeelding%202020-07-03%20om%2009.