• Marc Vd Bulck

ALV, ... bericht van Rob De Beukelaer

Aan alle leden SWS Stavenisse

Volgens de statuten dient de watersportvereniging één maal per jaar een algemene ledenvergadering te organiseren. Deze wordt normaal gezien in het voorjaar (februari, maart) gehouden.

Begin 2020 heeft het bestuur van SWS, ten gevolge van de (1e) corona crisis deze jaarvergadering moeten uitstellen. Toen dachten we dat het in het najaar allemaal wel voorbij zou zijn en we de vergadering in september-oktober zouden kunnen laten plaats vinden.

Corona heeft hier echter anders over beslist en het bestuur ziet zich genoodzaakt om deze vergadering tot (voorlopig) begin 2021 uit te stellen. Wij zijn niet in de mogelijkheid om deze vergadering op een virtuele manier te organiseren, vandaar het uitstel.

Het bestuur hoopt hierbij op uw begrip te kunnen rekenen.

Van zodra de jaarvergadering opnieuw veilig kan worden gehouden zullen jullie hiervoor uiteraard een uitnodiging ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur SWS


66 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

SWS en de haven opnieuw in de pers

Donderdag jl. hadden we de pers op bezoek en vloeide het volgende uit de PZC pen ... https://www.pzc.nl/tholen/de-zon-schijnt-weer-in-de-jachthaven-van-stavenisse-het-fundament-voor-de-toekomst-ligt-e

©2020 Sportvissers & Watersportvereniging Stavenisse

Je bent akkoord met onze Cookieverklaring en Privacybeleid.

Schermafbeelding%202020-07-03%20om%2009.