P1080272.JPG

 bestuur ... 

 

Het SWS ledenaantal is gestegen, dus meer werk voor het bestuur. Zeker omdat we voor de leden, passanten en onszelf de lat steeds hoger leggen.

We zijn daarom dringend op zoek naar enthousiaste m/v kandidaat-bestuursleden of m/v project-vrijwilligers, ... doe je mee ?

Meld je dan bij de Voorzitter van de SWS, Wilbert vdB. We zoeken samen naar een geschikte invulling die jou interesseert en de vereniging beter maakt.

IMG_1788.JPEG
iconmonstr-help-1-240.png
iconmonstr-help-1-240.png
iconmonstr-help-1-240.png
iconmonstr-help-1-240.png
iconmonstr-help-1-240.png

 Wie doet wat, Klik op "?" ... 

De SWS is een belangenvereniging ten dienste van haar leden. Het bestuur bestaat uit vijf vrijwilligers van de SWS, onder leiding van de Voorzitter (ook Havenmeester). Zij waken over het wel en wee van de haven Stavenisse en dit in een nauwe en constructieve samenwerking met de eigenaar van de haven, de gemeente Tholen.

 

Het bestuur zorgt ervoor dat de faciliteiten van de haven netjes en duurzaam werken en de leden er altijd gebruik van kunnen maken. Dat gaat van het deurslot tot de WIFI. De leden worden met regelmaat geïnformeerd over de laatste nieuwtjes via de Website, Facebook, Whatsapp, Mail en Twitter. Daarenboven organiseren ze verschillende activiteiten, zoals de viswedstrijden, een Havendag en andere.

 

De contributie wordt dus goed besteed.