2017-09-16 BBQGezelligheid troef bij de BBQ in september 2017.

Sinds de overname van ’t Packhuys door Yousef en Stefanie is de haven weer een stuk levendiger geworden.

Het bestuur wil hen dan ook heel veel succes wensen voor de toekomst, ook was dit een reden om de jaarlijkse BBQ dit jaar weer op de haven te organiseren.
Hoewel de voorinschrijving aanvankelijk wat stroef verliep kregen we in de laatste 2 weken meer dan voldoende aanmeldingen en leek het er even op dat de locatie misschien wel te klein zou zijn. In totaal waren er 51 deelnemers die genoten van de gastvrijheid en het uitzicht over de haven.

Gelukkig heeft het weer ook een beetje meegeholpen en konden we buiten het vlees en de vis garen op de BBQ, binnen stond in buffet vorm nog diverse bijgerechten die ook uitstekend smaakten.

Voor sommige leden vooral onze Belgische was het even de kat uit de boom kijken zij zijn niet gewend om zelf het vlees te bereiden, maar de ontspannen sfeer en de onderlinge contacten aan de BBQ tafel maakten veel goed. hierdoor werden er ook nieuwe contacten gelegd vooral voor de nieuwkomers van het afgelopen jaar was dit een mooie gelegenheid om andere ligplaatshouders te leren kennen.

Sfeerimpressie